Kevin Janssens onthult opmerkelijk geheim over ‘The Masked Singer’ Buitenland
Buitenland

Kevin Janssens onthult opmerkelijk geheim over ‘The Masked Singer’

Kevin Janssens onthult opmerkelijk geheim over ‘The Masked Singer’

Dé verrassing van de avond kwam misschien wel van Wolf. James Cooke, Kürt Rogiers, Jan Schepens: allemaal hoofdverdachten van de kijkers. Toch waren het niet zij, maar wel acteur Kevin Janssens die van achter het masker kwam.

"Toen ze mij voor The Masked Singer vroegen heb ik niet getwijfeld”, zegt hij in ‘Behind The Mask’. “Ik vond het zó goed en geestig.” Ook met zijn wolvenpak was Kevin erg blij. “Het was heel aanwezig, expressief en toch ook fragiel. Ik wilde graag een leeuw zijn, maar Wolf kwam het dichtst in de buurt. Anders was het een franchipane, een framboos of een meetlat."

De zware wolvenstaart bezorgde Kevin wel wat kopzorgen. “Ik heb er veel pijn van gehad. Vier shows later hebben ze er een soort harnas van gemaakt zodat het minder belastend was voor mijn rug.” Ook Kevin blikt enthousiast terug op zijn passage als Wolf in ‘The Masked Singer’. “Ik heb heel blij, ik heb alles kunnen doen. Blij ook dat ik die finale heb mógen doen met die andere kleppers. Dat was de kers op de taart."

Populair

Laatste nieuws