Kijkers van ‘The Masked Singer’ raken er maar niet over uitgepraat: “Zo spijtig” Buitenland
Buitenland

Kijkers van ‘The Masked Singer’ raken er maar niet over uitgepraat: “Zo spijtig”

Kijkers van ‘The Masked Singer’ raken er maar niet over uitgepraat: “Zo spijtig”

Wekenlang toonden de kijkers zich ware speurneuzen en zochten massaal mee naar de identiteit van de kandidaten van ‘The Masked Singer’. Vrijdag was het dan eindelijk zo ver: alle Masked Singers lieten hun ware gelaat zien.

Een echte verrassing was het niet dat Koningin won (wát een stem!), en al keken de kijkers er niet écht raar van op dat Sandra Kim in het kostuum zat – Karen Damen raadde wel meer namen juist – toch genoten ze met volle teugen van elk moment van het programma.

Zowat alle kijkers zeggen dan ook bijna hetzelfde: “Zo spijtig dat het de laatste aflevering was van ‘The Masked Singer’. Wat een fantastisch programma!”, is een kijker enthousiast over het in België nieuwe concept. “Wow, dit was top”, zegt een ander. “Supermooi programma en altijd een leuke tv-avond vol spanning!"

“Thank you so much voor de mooie momenten in deze moeilijke tijden”, aldus nog een ander. “Het waren zware opdrachten. Proficiat aan iedereen die heeft meegedaan en ons zulke mooie momenten heeft bezorgd.” Daar gaan er nog heel wat mee akkoord. “Bedankt VTM voor deze prachtige vrijdagavonden! Zo jammer dat het gedaan is”, lezen we nog. “Hopelijk komt er snel een tweede reeks!"

Populair

Laatste nieuws