Jonas Van Geel krijgt harde kritiek: "Dom en flauw" Buitenland
Buitenland

Jonas Van Geel krijgt harde kritiek: "Dom en flauw"

Jonas Van Geel krijgt harde kritiek: "Dom en flauw"

Mediawatcher Jules Hanot schrijft iedere week in Het Laatste Nieuws een brief naar een bekende Vlaming. Deze week richt hij zich tot Jonas Van Geel. Blijkt dat Hanot Jonas’ nieuwe programma ‘Veel Tamtam’ maar niets vindt.

"Aangeprezen als een geestige panelquiz maar eigenlijk een domme moppentrommel vol opgewarmde 'witzen' waar zelfs de zatte nonkel op trouwfeesten voor zou passen”, beschrijft Hanot ‘Veel Tamtam’. “Flauwe cafépraat die enkel bij panelleden en gastheer een opgeklopte schaterlach en enthousiast dijengeklets losweekt, omdat ze daarvoor worden betaald."

De laatste jaren was Jonas zo goed als onafgebroken te zien op televisie. Hanot roept hem dan ook op om op te passen niet uitgemolken te worden en kwaliteit boven kwantiteit te verkiezen. “Probeer in plaats van zo met je talent te woekeren misschien even te herbronnen”, klinkt het. “Ik blijf onvoorwaardelijk in je talent geloven, maar zou het doodjammer vinden mocht het vrolijk kraaiende goudhaantje nog meer pluimen verliezen."

Populair

Laatste nieuws