Jeroom doet een eerlijke bekentenis over zijn relatie met Élodie Ouédraogo: “Dat was een echte shock voor mij” Buitenland
Buitenland

Jeroom doet een eerlijke bekentenis over zijn relatie met Élodie Ouédraogo: “Dat was een echte shock voor mij”

Jeroom doet een eerlijke bekentenis over zijn relatie met Élodie Ouédraogo: “Dat was een echte shock voor mij”

Lezers van Humo kennen Jeroom van zijn geschifte covers en cartoons, maar het grote deel van de bevolking zal hem kennen van zijn passages in de jury van ‘De Slimste Mens’. Daar komt hij steeds keurig in pak voor de dag. Dat was vroeger wel eens anders. Pas nadat hij zijn vrouw Élodie hem ertoe aanspoorde, begon hij zich beter te kleden.

"Dat klopt”, zegt de cartoonist in Het Nieuwsblad. “Ik was daar totaal niet mee bezig. Mensen kenden mijn naam wel van Humo, maar konden er geen gezicht op plakken. Ik vond dat fantastisch. Op straat keek ik altijd naar beneden, ik heb echt veel geld verdiend met het oprapen van centjes”, grapt hij.

“Plots werd ik gedwongen over de Meir te lopen met een bekende vrouw van drie meter en een half. Echt een shock”, bekent hij. “Ik kon me niet wegsteken. Dat heeft me wel geholpen om met die aandacht om te gaan, want ik ben van nature heel introvert."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws