-->

Hilde Van Haesendonck doet opmerkelijke onthulling over ‘Familie’: “Dat is nog niet aan de orde”

Hilde Van Haesendonck doet opmerkelijke onthulling over ‘Familie’: “Dat is nog niet aan de orde”
Maandag 9 November 2020 - 18:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Het viel fans én acteurs zeer zwaar toen de opnames van ‘Familie’ moesten stoppen vanwege de eerste coronagolf. Van het virus zijn we nog steeds niet af, en dus houden cast en crew zich nog steeds zo goed mogelijk aan de veiligheidsregels.

"We doen er alles aan om veilig te blijven werken, om te vermijden dat we nog een keer zouden stilvallen”, zegt Hilde Van Haesendonck, die de rol van Jenny speelt in de VTM-soap. “Daarom hebben we op de set zo weinig mogelijk contact en spreken we vooral via Zoom. Liever zo dan dat iedereen daar met een mondneusmasker zit. Ik vind het zo vervelend praten als je iemands mond niet kan zien. We moeten al repeteren met een masker op."

“Pas tijdens de generale repetitie en de werkelijke opname mogen de mondkapjes af”, laat de actrice weten. “Scènes met vijf of zes collega’s zijn ook nog niet aan de orde.” Op de set is Ludo Hellinx de enige persoon waar Hilde fysiek contact mee heeft. “Wij hebben alle vertrouwen in elkaar dat we ook buiten de set heel voorzichtig zijn”, klinkt het.

TAGS  I  Hilde Van Haesendonck  I  shownieuws