Marc Van Ranst meldt slecht nieuws: "Ik zeg dit echt niet graag" Royalty
Royalty

Marc Van Ranst meldt slecht nieuws: "Ik zeg dit echt niet graag"

Marc Van Ranst meldt slecht nieuws: "Ik zeg dit echt niet graag"

Viroloog Marc Van Ranst heeft nogmaals herhaald dat de eindejaarsfeesten niet zoals andere jaren zullen verlopen. "Ik begrijp dat mensen met oudejaar willen uitgaan, maar dat zal niet lukken", zegt Van Ranst in De Zondag.

"Ik zeg het niet graag, maar Kerstmis, oudejaarsavond en Nieuwjaar zullen anders moeten verlopen dit jaar. 't Zal niet back to normal zijn. Dat is geen prettig nieuws. Gelukkig beseft onze Premier Alexander De Croo dat ook en heeft hij de moed om de mensen te vertellen dat we onze inspanningen nog enkele maanden zullen moeten volhouden", aldus Van Ranst.

"Weet je wat mij bang maakt? Zodra er gemeld wordt dat de piek bereikt is, gaan tien nanoseconden later al stemmen op om maatregelen te versoepelen. Ik voorspel u: over enkele dagen zullen er, net als tijdens de zomer, weer brieven verstuurd worden met de mededeling dat de maatregelen overdreven waren. Er zullen weer versoepelingen geëist worden, maar dat is veel te vroeg", benadrukt Van Ranst.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws