Sandra Kim was er echt niet goed van: “Ik dacht dat híj ‘The Masked Singer zou winnen, niet ik” Buitenland
Buitenland

Sandra Kim was er echt niet goed van: “Ik dacht dat híj ‘The Masked Singer zou winnen, niet ik”

Sandra Kim was er echt niet goed van: “Ik dacht dat híj ‘The Masked Singer zou winnen, niet ik”

Vrijdag volgden meer dan twee miljoen Vlamingen hoe Sandra Kim als Koningin ‘The Masked Singer’ won. Ze kon haar geluk niet op, maar was tegelijkertijd ook blij dat ze niet langer moest zwijgen.

"Ik babbel zoveel! Ik ben van Italiaanse afkomst. Mijn echtgenoot, moeder en manager wisten het. Het is moeilijk om te liegen. Ik heb zo veel gelogen tegen vrienden en familie!”, zegt Sandra op Radio 2. “Ik heb het Songfestival gewonnen, een hele ervaring. Maar dit is ook een ongelofelijke ervaring. Iedere week zag ik die beelden op tv, het was zo’n mooie productie! Ik ben blij dat ik in de finale zat samen met Wolf en Duiker."

“Ik dacht dat Duiker ging winnen, Giovanni Kemper was zo goed. Hij beweegt goed, zingt goed, ongelofelijk! Toen we nog met twee waren had ik schrik… Ik dacht: het is hier gedaan, hij gaat winnen! Ik was echt verrast. Ik heb geweend toen ik hoorde dat ik de winnaar was, maar het is moeilijk om te wenen onder zo’n masker!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws