Vrouw uit Vilvoorde sterft door opkomend tij, dochter (8) gereanimeerd Royalty
Royalty

Vrouw uit Vilvoorde sterft door opkomend tij, dochter (8) gereanimeerd

Vrouw uit Vilvoorde sterft door opkomend tij, dochter (8) gereanimeerd

Een vrouw van 45 uit Vilvoorde is vanmiddag om het leven gekomen nadat ze was vast komen te zitten op een zandbak voor de kust van de Nederlandse badplaats Renesse. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Ze was er samen met haar 17-jarige zoon en haar 8-jarige dochter.

De vier personen - er was ook nog een vrouw van 23 uit Renesse bij - kwamen met hun drie honden vast te zitten op de bankdbank voor het Verklikkerstrand. Toen bleek dat de situatie ernstig was, werden onder meer een brandweerwagen, zes ambulances en twee traumahelikopters ingeschakeld.

In eerste instantie werd een vrouw, een jongen en een meisje naar het strandgebracht. Toen bleek dater nog een vrouw ontbrak. De reddingshelikopter van de Kustwacht en een boot kwamen hulp bieden. Zo werd het ontbrekende slachtoffer gevonden en naar de kant gebracht. Het meisje en de vrouw moesten gereanimeerd worden.

De vrouw en het kind werden met een traumahelikopter afgevoerd naar het zikeenhuis. De vrouw overleed vanmiddag nog in het ziekenhuis. Ook de drie honden werden uit het water gehaald. Eén van de dieren overleed ter plekke, de andere twee honden zijn in een dierenasiel ondergebracht.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws