Standard diep in de problemen, verplichte degradatie dreigt Sport
Sport

Standard diep in de problemen, verplichte degradatie dreigt

Standard diep in de problemen, verplichte degradatie dreigt

Donkere wolken pakken zich samen boven Sclessin. Standard zit diep in de problemen en de toekomst van de Luikse club is zelfs in gevaar. Een deal met de nieuwe aandeelhouder François Fornieri is afgesprongen en zo komt Standard serieus in de problemen.

Een deal met Fornieri was in de maak en de toekomst van Standard leek verzekerd. Fornieri, een supporter van Standard, kocht zich in augustus in bij De Rouches. Hij zou 50% van de aandelen van Bruno Venanzi overkopen.

Fornieri zou een kapitaalsverhoging doorvoeren en Venanzi mocht ook voorzitter blijven. Het klonk allemaal heel goed, maar het bleek uiteindelijk toch te mooi om waar te zijn.

Interne discussies

Het Laatste Nieuws weet dat een deal tussen Fornieri en Standard finaal is afgesprongen omwille van interne discussie en fricties. Het zorgt ervoor dat de toekomst van Standard opnieuw érg onzeker oogt.

Degradatie?

Op financieel vlak gaat het de Luikse topclub immers niet bepaald voor de wind. Het is goed mogelijk dat Standard geen licentie krijgt voor volgend seizoen en verplicht moet degraderen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws