Dinsdag 10 November 2020 - 13:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Vader van Valerie De Booser doet zijn verhaal: "Het is echt niet schoon wat zij doet"

Vader van Valerie De Booser doet zijn verhaal:

Marc De Windt is de papa van Valerie De Booser. De twee hebben al jarenlang geen contact meer. Valerie draagt de naam van haar mama, in haar puberjaren ging het mis tussen haar en haar vader. De Windt doet nu echter een oproep in Dag Allemaal.

Na de breuk met Mieke, de mama van Valerie De Booser verbrak de dochter ook alle contact met Marc. "Omdat de waarheid anders is dan Valerie denkt. Hopelijk ziet ze dat in als ze mijn relaas hoort. Het is mijn laatste kans", zo vertelt hij. Het ging met Mieke niet goed. "Mieke zat toch wat anders in elkaar. Uitgaan, zich amuseren, dát stond voor haar centraal. Daardoor is het uiteindelijk tussen ons verkeerd gegaan. Ik kon niet langer begrip opbrengen voor haar levenswandel. Valerie zal dan veertien, vijftien jaar oud geweest zijn."

"Ik vind het gewoon niet schoon wat ze met mij doet", zegt vader Marc over Valerie. "Ik heb haar altijd doodgraag gezien, dat weet ze nochtans. En ik denk dat ze me diep vanbinnen óok graag ziet. Ik wil een kans krijgen. Ik zou door een vuur gaan voor Valerie, maar als ik haar ‘ns zie, krijg ik een blik van: ‘Wat doet gíj hier?’ Dat doet pijn. Ik heb een zekere leeftijd, ik wil in het reine zijn met mezelf. Ik heb ook fouten gemaakt, hé. Dat geef ik toe. Maar ik heb haar altijd graag gezien."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Valerie De Booser  I  shownieuws