Emotionele Gert Verhulst ontroerd door zijn dochter Marie: “Dit doet mij iets” Buitenland
Buitenland

Emotionele Gert Verhulst ontroerd door zijn dochter Marie: “Dit doet mij iets”

Emotionele Gert Verhulst ontroerd door zijn dochter Marie: “Dit doet mij iets”

Vijf jaar geleden voorspelde Gert Verhulst al bij Wim De Vilder dat hij vandaag niet langer het baasje van Samson zou zijn. Dat wist op dat moment nog niemand. In ‘Over 5 Jaar’ blikt hij terug op zijn uitspraken.

Gert had een welomlijnd idee in zijn hoofd: ofwel ging hij stoppen met Samson op zijn vijftigste, ofwel als Samson 30 jaar zou bestaan. Dat was tijdens de eerste opnames van ‘Over 5 Jaar’ exact over… 5 jaar. “Dat zouden twee mooie momenten zijn om er een punt achter te zetten. Maar er is nu niemand van op de hoogte”, liet hij toen optekenen.

“Dus die voorspelling is 100 procent uitgekomen. Het is dan die 30 jaar geworden”, zegt Gert nu. “Het was altijd de bedoeling geweest om die fakkel door te geven en je kunt een fakkel alleen maar doorgeven van iets dat nog redelijk succesvol is en nog voldoende leeft."

Uiteindelijk werd dochter Marie Verhulst gekozen als het nieuwe baasje van Samson. Gert geeft eerlijk toe dat hij ontroerd is wanneer hij haar bezig ziet. “Ja, dat doet mij toch wel iets”, klinkt het.

Populair

Laatste nieuws