Makers van ‘Familie’ doen actrice Caroline Maes schrikken: “Die vraag had ik niet verwacht van hen” Buitenland
Buitenland

Makers van ‘Familie’ doen actrice Caroline Maes schrikken: “Die vraag had ik niet verwacht van hen”

Makers van ‘Familie’ doen actrice Caroline Maes schrikken: “Die vraag had ik niet verwacht van hen”

Toen in het voorjaar duidelijk werd hoe ernstig de coronacrisis was, waren de makers van ‘Familie’ er snel bij om in te grijpen. De opnames werden stilgelegd en achteraf werd er bekeken hoe de acteurs op de meest veilige manier zouden kunnen werken. Deze aanpak werd door de cast erg geapprecieerd.

"De makers vragen ook regelmatig hoe het met ons gaat en plannen niet te veel scènes per dag”, laat Caroline Maes, die de rol van Mieke vertolkt, weten in Story. “En er hangt een sfeer van verbondenheid, ondanks het feit dat iedereen tussen de opnames door in zijn loge blijft.” Toen de mensen van productie vroegen om acteur Jo Hens, die de rol van Niko speelt, tot knuffelcontact te maken, moest Caroline wel even slikken.

“Die vraag had ik niet zien aankomen”, vertelt Caroline. “Het was zelfs even schrikken. Ook mijn man was er niet meteen happig op. Jo en ik hebben toen lang met elkaar gebeld en tijdens dat gesprek plechtig beloofd om heel eerlijk met elkaar te zijn. Ik vertrouw hem volledig, hoor, na al die jaren samenwerken”, is ze duidelijk.

Populair

Laatste nieuws