Donderdag 12 November 2020 - 14:30   I   door Redactie

Lamkel Zé flirt met Belgische topclub, straffe transfer in de maak

Lamkel Zé flirt met Belgische topclub, straffe transfer in de maak

Didier Lamkel Zé heeft zich onmogelijk gemaakt bij Royal Antwerp FC. De Kameroener beseft dat enkel en alleen een vertrek hem kan helpen. Lamkel Zé kijkt dan ook reikhalzend uit naar de start van de mercato in januari.

“Ik bid dat de komende weken snel voorbijvliegen. Ik kijk uit naar de start van de transferperiode, want ik heb nood aan een nieuwe uitdaging", vertelt Lamkel Zé in La Dernière Heure. "Ik wil echt weer aan spelen toekomen. Als het moet trek ik naar het buitenland, maar liefst van al wil ik in nog een jaar of twee in België blijven spelen. Ik vind het hier een goede competitie.”

“Ik zie mezelf wel bij een andere ploeg uit de top 6 spelen", gaat het enfant terrible van The Great Old verder. "Het maakt niet uit welk contract ik krijg, al word ik zes maanden verhuurd en moet ik daarna terugkeren naar Antwerp. Wie weet speel ik na Nieuwjaar alles kapot, maak ik tien of vijftien doelpunten en speel ik volgend seizoen opnieuw bij Antwerp.”

Beerschot

“Bij welke club ik straks ga spelen, maakt absoluut niet uit. Zolang ik er maar een goede verstandhouding heb met het bestuur en de trainer. Ik zou zelfs bij Beerschot willen spelen. Op dit moment zijn zij een topclub. Als Beerschot me een goed voorstel doet, zie ik niet in waarom ik niet bij hen zou kunnen spelen", sluit Lamkel Zé een pikante transfer niet uit.

Waarna Lamkel Zé ook met twee andere Belgische ploegen flirt. Een straffe transfer naar Beerschot, Anderlecht of Standard... Het kan voor de Kameroener. “Ik wil gewoon weer voetballen en de fans moeten dat begrijpen. Ik denk dat de supporters van Beerschot, Anderlecht en Standard wel van me houden. Ik kreeg zelfs al berichten dat ik goed bij Standard zou passen.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Antwerp  I  Standard  I  Anderlecht  I  Beerschot  I  sport  I  voetbal