‘Anderlecht-bestuur is duidelijk over ontslag van Vincent Kompany’ Sport
Sport

‘Anderlecht-bestuur is duidelijk over ontslag van Vincent Kompany’

‘Anderlecht-bestuur is duidelijk over ontslag van Vincent Kompany’

Vincent Kompany sloeg eerder dit seizoen een nieuwe weg in in zijn leven. Kompany hing zijn voetbalschoenen aan de haak en werd officieel de nieuwe hoofdtrainer van RSC Anderlecht. Met vallen en opstaan zoekt 'Vince the Prince' zijn weg als coach.

Her en der werd al gefluisterd dat Kompany snel resultaten zal moeten boeken, of dat anders een ontslag onafwendbaar wordt. Toch hoeft Kompany zich nog geen zorgen te maken over zijn job, zo benadrukt Head of Sports Peter Verbeke in een gesprek met Sport/Voetbalmagazine.

"Het vertrouwen in Vincent Kompany is zeer groot", aldus Verbeke. "Hij maakt deel uit van het project waar we allemaal sterk achter staan. Hij is jong en krijgt alle tijd en ruimte om zichzelf verder te ontwikkelen."

"Geen keuze voor het geld"

"Natuurlijk zal hij door iedereen op zijn resultaten als trainer afgerekend worden, maar wij zullen hem ook in moeilijke tijden blijven steunen. We hopen dat onze supporters er net zo over denken. Wat het contractuele betreft, kan ik enkel zeggen dat Vincent deze keuze niet voor het geld maakte. Absoluut niet."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws