-->

Margot Hallemans verklapt over ‘Familie’: “Dit staat er te gebeuren met Hanne”

Margot Hallemans verklapt over ‘Familie’: “Dit staat er te gebeuren met Hanne”
Vrijdag 13 November 2020 - 07:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Vele ‘Familie’-kijkers vragen zich af hoe lang de verhaallijn over Tony, Hanne en Quinten nog zal duren. Ze hopen al weken dat Hanne weer haar normale zelf wordt. Margot Hallemans, die de rol van Hanne op zich neemt, heeft goed nieuws voor hen. “Er is licht aan het einde van de tunnel’, klinkt het.

"Er is heel veel gebeurd met Hanne, hè”, zegt Margot aan Nieuws24/7. “Haar leven is op korte tijd helemaal op z’n kop gezet doordat zij natuurlijk ook een hele andere kant van zichzelf laat zien nu. Dat was voor mij heel fijn om te ontdekken en te mogen spelen, maar bij de kijkers zal het wel heel wat verbazing en soms misschien ook teleurstelling hebben opgewekt."

Toch heeft Margot goed nieuws voor de fans. “Er is zeker hoop. En hoop doet leven”, lacht de actrice. “De kijkers mogen blijven hopen, want er is licht aan het einde van de tunnel, maar eerst gaan ze toch nog door wat turbulente tijden gaan samen met Hanne, Quinten en Tony. Dat is nog niet uitverteld."

Dat er voor Hanne dus nog betere tijden aankomen, kan Margot al wel verklappen. “Hanne gaat zeker nog voor een lach en een traan zorgen. Ik denk dat de grootste turbulentie al geweest is en nu nog bezig is."

TAGS  I  Margot Hallemans  I  Familie  I  shownieuws