-->

Opmerkelijke onthulling over de betreurde Johny Voners: “Dit heeft hij heel lang gedacht”

Opmerkelijke onthulling over de betreurde Johny Voners: “Dit heeft hij heel lang gedacht”
Zaterdag 14 November 2020 - 07:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Een tijdje geleden vertelde Els Hoebrechts, de dochter van Johny Voners, vol emotie over haar papa. Ze benadrukte in het gesprek dat zijn vrouw Annemie de grote liefde van zijn leven was, maar over Janine Bischops werd in alle talen gezwegen.

Johny en Janine waren meer dan 30 jaar getrouwd, tot aan het licht kwam dat de acteur uit ‘FC De Kampioenen’ haar bedrogen had. “Dat is uiteraard een pijnlijke breuk geworden”, zegt Hugo Sigal, de andere helft van Nicole en al jaar en dag een goede vriend van het koppel, in Dag Allemaal. “Is het niet logisch dat Els toen resoluut de kant van haar papa heeft gekozen? Zoals de twee dochters van Janine ongetwijfeld ook aan haar zijde staan.”

Dat Janine en Els ooit een goede relatie hebben gehad, durft Hugo te betwijfelen. “Els leefde vooral bij haar moeder, ik zag haar quasi nooit bij Johny en Janine thuis”, klinkt het. “Ach, die breuk... Johny heeft ook lang gedacht dat wíj partij hadden gekozen voor Janine. Maar dat was niet waar, wij wilden met allebei bevriend blijven."

TAGS  I  Johny Voners  I  shownieuws