Onthulling over prinses Diana zorgt voor mediastorm: “Dat Charles dit deed de avond voor hun huwelijk, vond ze verschrikkelijk” Buitenland
Buitenland

Onthulling over prinses Diana zorgt voor mediastorm: “Dat Charles dit deed de avond voor hun huwelijk, vond ze verschrikkelijk”

Onthulling over prinses Diana zorgt voor mediastorm: “Dat Charles dit deed de avond voor hun huwelijk, vond ze verschrikkelijk”

De avond voor hun ‘sprookjeshuwelijk’ liet prins Charles zijn aanstaande vrouw Diana de avond voor hun huwelijk verstaan dat hij niet van haar hield. Dat vertelt Penny Thornton, een Britse astrologe die door Diana werd geraadpleegd, in een nieuwe documentaire van ITV: ‘The Diana Interview: Revenge of a Princess’.

"Een van de meest schokkende dingen die Diana me vertelde, was dat Charles de avond voor de bruiloft vertelde dat hij niet van haar hield", zegt Thornton. “Ik denk dat Charles niet wilde trouwen op basis van valse gevoelens. Hij wilde dat met haar eerlijk bespreken, maar het was gewoon verschrikkelijk voor Diana." Naar verluidt wilde Diana op dat moment dan ook niet doorgaan met de bruiloft. “Ze dacht er echt over na om de bruiloft te annuleren”, voegt Thornton eraan toe.

Tijdens haar befaamde interview met BBC-journalist Martin Bashir in 1995 onthulde Diana dat zowel zij als prins Charles affaires hadden tijdens hun huwelijk. Charles zette zijn relatie met zijn ex-vriendin (en huidige echtgenote) Camilla Parker-Bowles verder, wat bijdroeg aan hun scheiding in 1992.

Toen Bashir prinses Diana vroeg of Camilla een ‘ beslissende factor’ was in het uiteenvallen van haar huwelijk met de Britse prins, antwoordde Diana: "Nou, we waren met z'n drieën in dit huwelijk, dus het werd een beetje druk." Het verbluffend openhartige citaat weergalmde al snel over de hele wereld.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws