Sam Gooris haalt uit naar zijn collega’s: “Doe eens normaal, zeg” Buitenland
Buitenland

Sam Gooris haalt uit naar zijn collega’s: “Doe eens normaal, zeg”

Sam Gooris haalt uit naar zijn collega’s: “Doe eens normaal, zeg”

Sam Gooris heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij enorm graag voor de ‘gewone mens’ optreedt. “Als werkende mensen geld spenderen aan een ticket en de moeite doen om te komen kijken, is dat toch het meest fantastische dat een artiest zich kan wensen?”, klinkt het.

Een carrière van 31 jaar, het is er maar weinigen gegeven in de Vlaamse showbizz. En nog steeds doet Sam Gooris wat hij als zijn passie beschouwt. Zijn hobby, noemt hij het, niet zijn werk. “Als er een optreden in de agenda staat, spring ik een gat in de lucht”, zegt Sam in Het Nieuwsblad. Dat is volgens hem niet bij al zijn collega’s het geval.

“Ik las eens een interview met een collega die vertelde 'veel te willen doen voor zijn carrière, maar niet zoals Sam Gooris elke pensen­kermis afdweilen'. Awel, ze zouden verdorie allemaal content zijn als ze nu nog een optreden op een pensen­kermis hadden”, aldus de echtgenoot van Kelly Pfaff. “Ik heb daar nooit mijn neus voor opgehaald, want Jan met de pet heeft ook recht op vertier."

Mick Jagger

Als men spreekt over een zogenaamde ‘sterrenstatus’ in Vlaanderen, moet Sam eens goed lachen, zegt hij. “Rij dertig kilometer naar het noorden of vijftig naar het zuiden en ze kennen mij al niet meer. Idem dito voor de meeste collega's. Sommige collega's doen alsof ze Mick Jagger zijn. Doe eens normaal, denk ik dan."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws