Peter Van de Veire openhartig na uitlekken van naaktbeelden: "Zo gaat het nu tussen mij en mijn vrouw" Buitenland
Buitenland

Peter Van de Veire openhartig na uitlekken van naaktbeelden: "Zo gaat het nu tussen mij en mijn vrouw"

Peter Van de Veire openhartig na uitlekken van naaktbeelden: "Zo gaat het nu tussen mij en mijn vrouw"

Peter Van de Veire heeft voor het eerst uitgebreid gereageerd op de hele heisa rond de naaktbeelden die van hem en enkele andere BV's waren uitgelekt.

"Mijn vrouw heeft heel de catalogus van emoties gezien", legt Peter uit in Het Laatste Nieuws. "Alles. Zelfs humor. Maar ook heel veel liefde - hoe stom jouw lezers dat misschien ook vinden klinken. 'Hoe kan je iemand die dat gedaan heeft nu nog graag zien? Hoe vertrouw je die nog? Hou je die in huis?' Ze deed het en ze doet het nog altijd."

Volgens Van de Veire kan zijn vrouw die naaktbeelden die hij maakte enigszins plaatsen. "Mijn vrouw is, om te beginnen, een heel slimme vrouw. Ze staat met haar botten in de wereld. Ze is kinder- en jeugdpsychiater. Ze weet dus wel wat er in een mens z'n kop kan omgaan. Waarmee ze het voor alle duidelijkheid nog niet goedkeurt. Mijn vrouw is een prachtig lief mens. We hebben er heel veel over gepraat."

Mentale tattoo

Het heeft echter wel blijvende gevolgen, zo zegt Peter. "Er is een soort mentale tattoo gezet bij alletwee die nooit meer zal weggaan. We hebben de relatie niet in vraag gesteld. Maar we hebben er wel naar gekeken. Ga je weg of blijf je? We hebben ervoor gekozen de 'silver lining' te zien. Wat we hebben, is veel te leuk. Dat gaan we niet opblazen door wat er gebeurd is."

Populair

Laatste nieuws