Sarah uit Boer zkt Vrouw helemaal van slag na pijnlijke boodschap van David Buitenland
Buitenland

Sarah uit Boer zkt Vrouw helemaal van slag na pijnlijke boodschap van David

Sarah uit Boer zkt Vrouw helemaal van slag na pijnlijke boodschap van David

David uit Boer zkt Vrouw heeft geen vriendin overgehouden zijn avontuur. Hij koos voor Sarah, maar de gevoelens kwamen er niet. Helaas voor Sarah, want zij was heel verliefd op hem.

Die vonk was er niet langs de kant van David. “Van echte verliefdheid is er van mijn kant nooit sprake geweest”, verduidelijkt David tegenover Het Laatste Nieuws. “Ik wil in vuur en vlam staan, en dat was niet het geval. Pas op, Sarah is een aantrekkelijke vrouw en ik vond die trip zalig. Anders had ik haar daar nooit gekust."

"Na onze reis wilde ik haar rustig beter leren kennen en daar hebben we ook werk van gemaakt. Maar ik voelde al snel dat mijn gevoelens voor haar niet genoeg waren voor een relatie. Dat heb ik haar ook meteen verteld.”

Sarah nam dat niet zo goed op. "Ze was ervan aangedaan, wat ik volledig begrijp. Van haar kant was er wel sprake van verliefdheid en ze hoopte dat we een koppel zouden worden. Ik had haar tijdens de reis al duidelijk gemaakt dat ik niet het grote vuur voelde, maar zij voelde dat blijkbaar niet zo aan. Boos is ze gelukkig niet, maar onze wegen zijn na dat gesprek wel gescheiden."

Populair

Laatste nieuws