Transferbom in Spanje: 'Hazard en Courtois vertrekken mogelijk bij Real Madrid' Sport
Sport

Transferbom in Spanje: 'Hazard en Courtois vertrekken mogelijk bij Real Madrid'

Transferbom in Spanje: 'Hazard en Courtois vertrekken mogelijk bij Real Madrid'

Het rommelt in de Spaanse competitie. La Liga heeft beslist om het salarisplafond voor bij Real Madrid en Barcelona te verlagen. Een zware mokerslag voor beide topteams, dat is wel duidelijk.

Wat Real Madrid betreft, gaat het om een verlaging van bijna 200 miljoen euro. Vorig seizoen gaf Real nog 641 miljoen euro uit aan spelerslonen, dit seizoen moet dat bedrag zakken naar 468,5 miljoen. Ofwel moeten de spelers inleveren, ofwel moeten ze verkocht worden.

Het is niet voor niets dat Sergio Ramos, komende zomer einde contract, nu al in verband wordt gebracht met een overstap naar Paris Saint-Germain. In Parijs kunnen ze wel nog monsterlonen betalen en dat spreekt topspelers uiteraard aan. Buitenlandse topclubs liggen nu al op de loer.

Hazard & Courtois

Het zou immers goed kunnen dat straks enkele kleppers de deur uitwandelen bij Real Madrid, als ze niet akkoord gaan met een salarisverlaging. Eden Hazard en Thibaut Courtois behoren tot de grootverdieners bij Real en staan dus ook voor een moeilijke keuze. Leveren ze in of vertrekken ze? Een transfer is niet uitgesloten.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws