Vrijdag 20 November 2020 - 07:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Eddy Planckaert reageert op ‘De Verhulstjes’: “Dit zal Gert niet laten filmen, hoor”

Eddy Planckaert reageert op ‘De Verhulstjes’: “Dit zal Gert niet laten filmen, hoor”

Na de avonturen van Martien Meiland en zijn gezin in ‘Chateau Meiland’ en de straffe stoten van de Planckaerts in ‘Château Planckaert’, kunnen we binnenkort ook het reilen en zeilen van een andere bekende familie volgen. Gert Verhulst en co zullen te zien zijn in ‘De Verhulstjes’.

Volgens Eddy Planckaert zijn Gert, Marie en Viktor Verhulst de ideale personen om een reality-show over te maken. “Die mensen zitten al heel hun leven in de tv-wereld. Ze weten veel beter hoe om te gaan met tv-camera’s dan wie ook”, aldus Eddy in Dag Allemaal. “Maar ik kan hen misschien wel geruststellen: de realitysoaps van vandaag zijn niet meer zoals vroeger."

“Veel mensen denken dat die cameralui van ’s morgens tot ’s avonds achter ons aan lopen, maar dat is niet zo”, verklaart Eddy. “Zij weten perfect wanneer ze in actie moeten schieten en wanneer ze de camera beter uit laten. Allez, ik wil maar zeggen: niemand gaat zijn bloot gat laten filmen, hé. Gert ook niet, denk ik”, lacht hij. “In elk geval, ik wens hen alle succes van de wereld toe."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Eddy Planckaert  I  Gert Verhulst  I  shownieuws