Donderdag 19 November 2020 - 13:37   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Kathleen Aerts is in zeer diepe rouw: "Het huis is enorm leeg nu"

Kathleen Aerts is in zeer diepe rouw:

Kathleen Aerts is in diepe rouw. Haar mama, die al 16 jaar aan Alzheimer leed, is overleden. Het voormalig K3'tje vertelde onlangs nog dat het erg achteruit ging met haar moeder. Ze herkende Kathleen en haar naasten niet meer.

Kathleen nam Maria mee naar Zuid-Afrika, waar ze zelf zorgde voor haar mama. Dat was een moeilijk traject, maar zo maakten ze samen toch nog mooie jaren mee. "Onze allerliefste mama is bij ons thuis onder de Zuid-Afrikaanse zon vredig heen gegaan", aldus Kathleen. "Mijn broer en ik zijn bevoorrecht zo’n lieve, zorgzame, grappige mama te hebben gehad die altijd wel zin had in een feestje."

"Saai was het nooit bij ons thuis! Met een pintje en sigaretje in de hand en een worstje en kaas was ze een luisterend oor voor velen aan onze keukentafel. Een uber mama...  Ben dankbaar voor de tijd die ze ons gaf om afscheid te nemen... 16 jaar lang hebben we samen het ‘Alzheimer parcours’ afgelegd. Soms een beproeving maar ook nog met hele intens mooie momenten."

Enorm leeg huis

"Ons mama is bij ons thuis door 3 fantastisch lieve verzorgster dag en nacht met de beste liefdevolle zorgen omringd. Ze was hier zo ‘happy’ dat ze misschien wel het record van ‘ langstlevende met jongdementie’ heeft verbroken. Lieve mama, ons huis is enorm leeg zonder jou maar ik ben je niet kwijt... ik voel je... ik zie je... in mijn hart... voor altijd... mijn boezemvriendin...mijn mama... immense dankbaarheid en eindeloze onvoorwaardelijke liefde", klinkt het nog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kathleen Aerts (@kathleen_aerts)

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Kathleen Aerts  I  shownieuws