Vrijdag 20 November 2020 - 18:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Dit zeiden Peter Van de Veire, Sean Dhondt en Stan Van Samang tegen elkaar toen hun naaktfilmpjes uitlekten

Dit zeiden Peter Van de Veire, Sean Dhondt en Stan Van Samang tegen elkaar toen hun naaktfilmpjes uitlekten

Midden september barstte er een ware bom in de Vlaamse showbizzwereld. Een zekere ‘Eveline’ wist enkele vooraanstaande BV’s ervan te overtuigen om naaktbeelden van zichzelf te maken en deze door te sturen. Deze catfish wist er vervolgens niet beter op om deze beelden te verspreiden.

Kort nadat de beelden uitlekten kwamen Sean Dhondt, Peter Van de Veire en Stan Van Samang, elks op hun eigen manier met een statement naar buiten. Stan deed dat als eerste via zijn advocaat, Sean en Peter deden dat met een emotionele boodschap op de radio. De drie mannen zochten op een gegeven moment contact met elkaar.

“Ja, in de eerste plaats om emoties uit te wisselen", zegt Peter Van de Veire in Dag Allemaal. "We hebben gepraat over hoe het met ons ging, genre: ‘Hoe is het? Hoe is het thuis? Het is nogal iets…’ Maar we hebben geen communicatiestrategie afgesproken, nee."

"Wij hebben elk ons eigen management en hebben elk op onze manier onze communicatie gevoerd, de manier waar wij ons elk het beste bij voelden", aldus de MNM-presentatror. "Ik heb mij intussen wel net als Stan burgerlijke partij gesteld."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Peter Van de Veire  I  Stan Van Samang  I  Sean Dhondt  I  shownieuws