Anderlecht maakt werk van absolute topdeal: 'De onderhandelingen lopen' Sport
Sport

Anderlecht maakt werk van absolute topdeal: 'De onderhandelingen lopen'

Anderlecht maakt werk van absolute topdeal: 'De onderhandelingen lopen'

Marc Coucke is van plan om een nieuwe verandering door te voeren bij RSC Anderlecht. De voorzitter van paars-wit zou momenteel met BNP Paribas Fortis aan het onderhandelen zijn over een nieuwe deal.

Opmerkelijk genoeg zou het gaan over een deal waarbij Anderlecht minder geld opstrijkt. Daar zit evenwel een plan achter, want de kans is groot dat de Brusselse club vanaf volgend seizoen met een andere sponsor op zijn shirts speelt. Die nieuwe sponsor zou dan voor een grote financiële input zorgen.

"De onderhandelingen lopen. BNP Paribas Fortis en Anderlecht voeren gesprekken over het voortbestaan van hun partnership. In de zomer van 2017 tekende BNP - de vroegere Generale Bank - een nieuw contract van 2+2 jaar als shirtsponsor, maar het is zeer de vraag of die twee extra jaren effectief zullen ingaan", schrijft Het Laatste Nieuws.

1981

"Mogelijk wordt de financiële input wat minder groot en krijgt de deal een andere invulling, wat maakt dat RSCA voor het eerst sinds 1981 een nieuw bedrijf op zijn uitrustingen zou krijgen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws