Annie Geeraerts heeft een duidelijke mening over de bomma en Albert in ‘Familie’: “Ik kan dat niet begrijpen” Buitenland
Buitenland

Annie Geeraerts heeft een duidelijke mening over de bomma en Albert in ‘Familie’: “Ik kan dat niet begrijpen”

Annie Geeraerts heeft een duidelijke mening over de bomma en Albert in ‘Familie’: “Ik kan dat niet begrijpen”

Zou er in 30 jaar ‘Familie’ ooit al zo’n onverwachte wending zijn geweest? Bij Albert is de spreekwoordelijke emmer namelijk overgelopen: een scheiding lijkt hem de enige oplossing te zijn.

"Gij moet zwijgen, want gij zijt niet van de familie." Deze uitspraak van de bomma deed Albert koken van woede. Hij pakte dan ook zijn koffers en verkondigde in de Jan & Alleman een duidelijk boodschap: zijn huwelijk met de bomma zit erop. Kijkers waren zeker en vast in shock, maar zij waren niet de enigen. Ook Anna is volledig van haar melk.

Erg boos

“Anna is niet alleen in shock door de onverwachte beslissing van Albert, maar vooral erg boos”, aldus Annie Geeraerts, die de rol van bomma Anna vertolkt in Het Laatste Nieuws. “Zij vindt het niet kunnen dat hij zijn ongenoegen niet tegen haar heeft geuit, maar meteen een advocaat heeft ingeschakeld. Dat kan ze niet begrijpen. Ik ook niet. Ik vind ook dat je eerst met je partner moet praten."

Populair

Laatste nieuws