Peter Van de Veire: “Zo reageerden mijn dochters op het nieuws van de naaktbeelden” Buitenland
Buitenland

Peter Van de Veire: “Zo reageerden mijn dochters op het nieuws van de naaktbeelden”

Peter Van de Veire: “Zo reageerden mijn dochters op het nieuws van de naaktbeelden”

Dat het verschijnen van de beruchte naaktbeelden een enorme impact hadden op het leven van Peter Van de Veire, zal niemand verbazen. In Dag Allemaal vertelt de MNM-presentator hoe hij het ervaart om opnieuw in het openbaar te verschijnen.

"Als ik mijn zoon ga ophalen in de crèche, zijn daar een boel jonge ouders die de beelden vast ook gezien hebben. Dan flitst het door mijn hoofd: ‘Wat denken die nu van mij?’ Dat is in ’t begin wel zwaar. Maar hoewel ik op internet heel wat shit over mij heen heb gehad, heeft letterlijk niemand mij op straat aangesproken. Ze hadden dat nochtans gemogen, als het op een beschaafde manier gebeurde."

Het nieuws zorgde uiteraard voor een schok binnen Peters eigen familie, ook bij zijn drie volwassen dochters Jitske (27), Kato (24) en Hebe (21). “Wij zien elkaar echt graag en delen heel veel met elkaar. Natuurlijk zijn zij geschrokken, maar dit verandert niks aan onze goeie band", benadrukt hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws