Koen Wauters onthult een geheim: “Natuurlijk heb ik dat gedaan” Buitenland
Buitenland

Koen Wauters onthult een geheim: “Natuurlijk heb ik dat gedaan”

Koen Wauters onthult een geheim: “Natuurlijk heb ik dat gedaan”

Koen Wauters en zijn broer Kris waren afgelopen week te gast bij Danira in ‘Vandaag’. Ook premier Alexander De Croo was van de partij. De premier stak zijn bewondering voor Clouseau niet onder stoelen of banken. Het respect blijkt wederzijds te zijn.

"Als we nu toch complimentjes aan het geven zijn: ik heb twee keer een stemtest gedaan en ik kwam twee keer uit op Alexander De Croo. Tuurlijk heb ik op hem gestemd", zegt Koen. “Normaal gezien zeg je dat niet, maar ik stem niet zozeer voor partijen. Ik ben heel blij dat hij onze premier is."

“Je voelt dat ook als je ermee aan tafel zit: het is niet iemand die kickt op de macht die het ambt met zich mee zou brengen”, klonk het vol lof bij de zanger van Clouseau. “Nee, het is een integere, eerder verlegen man die zijn dossiers wel heel goed kent. Ik wens hem en ook ons een heel geslaagd premierschap toe”, aldus Koen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws