Moeilijke periode voor Stijn uit ‘Blind Getrouwd’: “Enorm veel druk op mijn relatie met Nuria” Buitenland
Buitenland

Moeilijke periode voor Stijn uit ‘Blind Getrouwd’: “Enorm veel druk op mijn relatie met Nuria”

Moeilijke periode voor Stijn uit ‘Blind Getrouwd’: “Enorm veel druk op mijn relatie met Nuria”

Stijn en Nuria zijn nog steeds hét lievelingskoppel van de ‘Blind Getrouwd’-fans. Na een hobbelige start wonnen ze elkaars hart en na vijf jaar zijn ze nog steeds gelukkig samen. Toch kende hun huwelijk enkele moeilijke momenten.

Toen Stijn tot tweemaal toe op zoek moest naar een nieuwe job, zorgde dat voor heel wat bekommernissen in het gezin. De financiële stress die daarbij kwam zien, was bijna ondraagbaar. “Die legde het meeste druk op onze relatie”, zegt Stijn in Story. “Ik stapte uit de familiezaak om meer bij mijn gezin te zijn, maar ik had geen vooruitzicht op een nieuwe job.”

Stijn kon bij E5 Mode beginnen, maar door de coronacrisis werd hij ontslagen. “Gelukkig konden we ons woonkrediet on hold zetten… Maar het was zwaar: Nuria bleef aan het werk, dus kwam de zorg voor de kinderen op mij terecht. Fijn om de kinderen bij mij te hebben, maar na een aantal maanden had ik het wel gehad. Ik was heel blij toen ik in juni een nieuwe job vond”, lacht hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws