Man uit Antwerpen plast in mond vriendin en verkracht haar met blikje Red Bull Royalty
Royalty

Man uit Antwerpen plast in mond vriendin en verkracht haar met blikje Red Bull

Man uit Antwerpen plast in mond vriendin en verkracht haar met blikje Red Bull

De 38-jarige Alexander F. is in Antwerpen veroordeeld tot een gevangenisstraf van 10 jaar voor het verkrachten en gruwelijk folteren van zijn vriendin. Het slachtoffer krijgt ook een provisionele materiële schadevergoeding van 10.000 euro en een morele schadevergoeding van 20.000 euro.

Het slachtoffer was in mei 2018 in een café op het Antwerpse Zuid 's nachts opgedoken met afgeschoren haar en blauwe plekken. Daar had ze om hulp gevraagd. Eerder op de avond zou haar vriend haar onder meer hebben vastgebonden, peper in haar ogen hebben gegooid en haar gedwongen hebben om sigarettenpeuken te eten. Hij had ook in haar mond geplast en verkracht met een blikje Red Bull.

Later trok de vrouw haar verklaring in en zij ze dat alles met wederzijdse toestemming was gebeurd om te experimenteren met sm. Dat trekt de procureur in twijfel, omdat nog drie vrouwen aangegeven hebben door de man te zijn vernederd, misbruikt en geslagen werd.

De correctionele rechtbank vervolgt de aanklager daarin. Alexander F. kreeg een celstraf van tien jaar opgelegd en een terbeschikkingstelling van tien jaar.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws