-->

Karen Damen overladen met lof: "Nooit verwacht dit te zouden schrijven"

Karen Damen overladen met lof:
Dinsdag 24 November 2020 - 14:28   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Maandagavond konden we met z’n allen kijken naar het nieuwe VTM-programma ‘Cupido Ofzo’. Hierin organiseren Karen Damen en Ruth Beeckmans dates op maat voor personen met een beperking.

Karen en Ruth zorgen ervoor dat de aanpak bij iedere single even uniek is als de single zelf en ze begeleiden de vrijgezellen bij hun eerste stappen in het daten.Ze stippelen niet alleen dates op maat uit, maar zijn onderweg ook de liefdevolle, supporterende en steunende compagnons de route.

Na afloop werd ‘Cupido Ofzo’ bedolven onder de lovende commentaren. Ook tv-recensent Benjamin Praet keek ernaar en hij zag dat het goed was. “Het ruikt nergens naar goedkoop scoren, en enkel een kniesoor gaat er te hard een businessmodel in zien”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Wat ook opviel was de rust die Karen Damen uitstraalde. Karen, die anders niet terugdeinst voor een huilbui meer of minder, wist haar emoties verrassend genoeg bijzonder goed onder controle te houden. “Samen met Ruth Beeckmans is Damen grappig en naturel, zonder te domineren. Ziedaar, de zin die je niet verwacht ooit te schrijven”, aldus Praet.

TAGS  I  Karen Damen  I  shownieuws  I  Cupido Ofzo  I  Ruth Beeckmans