Marc Coucke geschokt: ‘Licentie van Anderlecht is in gevaar’ Sport
Sport

Marc Coucke geschokt: ‘Licentie van Anderlecht is in gevaar’

Marc Coucke geschokt: ‘Licentie van Anderlecht is in gevaar’

Het is opnieuw onrustig bij RSC Anderlecht. Maandag raakte bekend dat Michael Verschueren zijn positie binnen de club versterkt en nu 11% van de aandelen in handen heeft. Of dat een goede zaak is voor de toekomst van RSCA, moet nog blijken.

Ook na de nieuwe verschuivingen blijven er vragen rijzen over de financiële toestand van Anderlecht. De licentie is in gevaar en op de algemene vergadering eind deze maand moeten de aandeelhouder stemmen over de toekomst van de club.

"Het pact tussen de minderheidsaandeelhouders blijft bestaan. Enkele dagen voor de algemene vergadering ziet het er nog altijd niet naar uit dat de geplande kapitaalsverhoging er komt", meldt Het Nieuwsblad ook slecht nieuws voor eigenaar Marc Coucke. Die wordt nu dus al lijkbleek.

Zonder nieuwe kapitaalsverhoging komt de toekomst van Anderlecht mogelijk op de helling te staan. De licentie van RSCA is en blijft zo in gevaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws