Veel lof voor de makers van ‘Thuis’: “Ze hebben dit op het juiste moment in het verhaal gebracht” Buitenland
Buitenland

Veel lof voor de makers van ‘Thuis’: “Ze hebben dit op het juiste moment in het verhaal gebracht”

Veel lof voor de makers van ‘Thuis’: “Ze hebben dit op het juiste moment in het verhaal gebracht”

Toen de productie van ‘Thuis’ enkele jaren geleden op zoek waren naar een wijngaard om op te filmen, kwamen ze uit bij de Petrushoeve in Bekkevoort. Het bedrijf Stevenson, dat wordt gerund door Kobe en Rosa, is uitgegroeid tot een belangrijke locatie voor ‘Thuis’.

Niet alleen voor de makers van ‘Thuis’ was het een belangrijke stap om de wijnindustrie te integreren in de reeks. Ook voor de Belgische wijnmakers is de promotie in Vlaanderens best bekeken soap mooi meegenomen en vooral: onbetaalbare reclame.

“Ik hoor van mijn collega’s in het Hageland dat ze heel blij zijn met de promotie voor ons vak in de serie”, zegt Gerry Calders, de eigenaar van de wijngaard die in de reeks te zien is, in Primo. “De Belgische wijnbouw zat al een tijdje in de lift. De makers van ‘Thuis’ voelden dat goed aan en hebben die trend op het juiste moment in het verhaal geïntegreerd."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws