Woensdag 25 November 2020 - 09:57   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Meghan Markle meldt zeer triest nieuws: "Dit is een bijna ondraaglijk verdriet"

Meghan Markle meldt zeer triest nieuws:

Meghan Markle, de vrouw van de Britse prins Harry, heeft een miskraam gehad. Dat heeft ze zelf onthuld in haar column in de New York Times. Ze heeft het over "een bijna ondraaglijk verdriet".

Meghan was op een ochtend in juli de luier aan het verschonen van zoontje Archie toen ze een scherpe pijn in haar onderbuik voelde. "Ik viel op de grond, met Archie in mijn armen en zong een slaapliedje om ons allebei kalm te houden", klinkt het. "Het vrolijke liedje vormde een sterk contrast met mijn gevoel, dat erop wees dat er iets niet goed zat."

Markle had door dat ze een miskraam had. "Uren later lag ik in een ziekenhuisbed en hield de hand van mijn man vast. Ik voelde zijn klamme hand en kuste zijn knokkels, nat van onze tranen. Toen ik naar de koude witte muren staarde, waren mijn ogen glazig. Ik probeerde me voor te stellen hoe we hier weer uit zouden komen."

Steun

Met deze onthulling hoopt Markle ook een steun te zijn voor andere vrouwen. "Het verliezen van een kind betekent het dragen van een bijna ondraaglijk verdriet dat door velen wordt ervaren, maar waarover weinig wordt gesproken", schrijft ze.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  shownieuws