Woensdag 25 November 2020 - 18:52   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Valerie De Booser barst in tranen uit: “Dit is niet de bedoeling, ik haat dit”

Valerie De Booser barst in tranen uit: “Dit is niet de bedoeling, ik haat dit”

In ‘Latem Leven’ zagen we gisteren een kant van Valerie De Booser die we niet vaak te zien krijgen. Een gesprek met haar zakenpartner en vriendin Babs deed de emoties hoog oplopen.

Babs leerde Valerie kennen bij VT4. Er was meteen een klik en Babs vond Valerie een aangenaam persoon. “Jij bent heel discreet”, zegt ze tegen Valerie. “Jij zal nooit zeggen: ‘Hier ben ik’”, zegt Babs op een bepaald moment. “Dat maakt wel dat mensen soms denken dat je geen goedendag zegt."

“Als mensen mij beter leren kennen schrikken ze wel vaak”, reageert Valerie. “Ze dachten niet dat ik zo zacht ben. Als je mij niet kent, lijk ik blijkbaar een harde vrouw."

Lucky

Babs weet echter beter en ziet Valerie echt als een enorme steun in haar leven. “Als er ‘s nachts iets is, dan weet ik dat ik je ga kunnen bellen. Als er iets met mij of de kinderen zou zijn… Het mag kosten wat het kost, dan ga jij er zijn. Je gaat voor me zorgen en voor mijn kinderen zorgen”, klinkt het.

Waarop een emotionele Valerie: “Ik krijg er tranen van. Ik heb ook veel aan jou gehad de voorbije tijd. Ik wist niet dat ik hier een traan ging laten. Dat is niet de bedoeling. Ik haat dat”, geeft ze toe. “Maar als ik even moet nadenken wie jij bent, dan word ik er emotioneel van."

“Ik ben zo lucky dat ik je in mijn leven mag hebben in mijn leven”, vervolgt ze. “Dat is eigenlijk iets wat een mens meer moet doen in zijn leven; samen zitten en zeggen wat he schoon vindt aan elkaar”, besluit ze.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Valerie De Booser  I  shownieuws