Haalt Club Brugge deze twee grote namen in januari? Sport
Sport

Haalt Club Brugge deze twee grote namen in januari?

Haalt Club Brugge deze twee grote namen in januari?

Als een aantal zaken niet beteren bij Club Brugge zal blauw-zwart in januari allicht toch wel de transfermarkt op moeten. Club zal dat dan ook doen.

Afgelopen zomer hield Club de kern vooral samen en trok het met Noa Lang één versterking aan. Mogelijk komen er daar wel twee bij in de winterstop. Er is nood aan een nieuwe spits en ook achterin is het allemaal wat minder. Simon Deli geeft bijvoorbeeld niet thuis.

"Het verval is ingezet in de terugronde van vorig seizoen", zei journalist Tom Boudeweel aan Sporza. "Dat had toen te maken met de aanvallers die niet meer scoorden, maar het blok achteraan hield wel alles nog tegen en het middenveld scoorde. Dat is ondertussen ook weg."

Benteke en Dewaest?

Namen die circuleren als mogelijke versterkingen zijn die van Sebastien Dewaest (in B-kern van Genk) en Christian Benteke (komt weinig aan spelen toe bij Crystal Palace. Al is het niet uitgesloten dat Club ook nog naar andere spelers over de grens kijkt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws