'Club Brugge zet zinnen op peperduur goudhaantje uit Jupiler Pro League' Sport
Sport

'Club Brugge zet zinnen op peperduur goudhaantje uit Jupiler Pro League'

'Club Brugge zet zinnen op peperduur goudhaantje uit Jupiler Pro League'

Club Brugge is achter de schermen al druk in de weer met de transferperiode van komende zomer voor te bereiden. Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert houden ernstig rekening met het vertrek van enkele sterkhouders en dus willen ze voorbereid zijn.

Eén van de spelers die na afloop van dit seizoen zal vertrekken, is Wesley Moraes. De Braziliaan is extreem belangrijk voor Club Brugge en het wordt niet eenvoudig om een vervanger te vinden.

Bij Club hebben ze Victor Osimhen in het vizier. De Nigeriaanse aanvaller werd vorige zomer nog doorgestuurd omwille van tegenvallende medische testen, maar ondertussen maakt Osimhen wel het mooie weer bij Sporting Charleroi.

Concurrentie van AC Milan

De Zebra's huren de 19-jarige aanvaller tot het einde van het seizoen van VfL Wolfsburg en beschikken ook over een aankoopoptie van 3,5 miljoen euro. Een optie die Charleroi zo goed als zeker gaat lichten, waarna het Osimhen wellicht met een pak winst zal doorverkopen.

Club Brugge zou al geïnformeerd hebben naar de transfervoorwaarden, maar met AC Milan ligt er ook al een kaper op de kust. De Rossoneri wilde Osimhen in januari al inlijven en zomaar even 15 miljoen euro neertellen, maar toen was een transfer niet bespreekbaar voor Charleroi.

Populair

Laatste nieuws