Donderdag 26 November 2020 - 12:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Lang zorgt voor irritatie bij Club Brugge: "Hij heeft het nog altijd niet begrepen"

Lang zorgt voor irritatie bij Club Brugge:

Club Brugge verloor afgelopen dinsdag met duidelijk 3-0-cijfers op het veld van Borussia Dortmund. De smaakmakers van blauw-zwart konden niets forceren en dat zag ook Gert Verheyen. Hij ergerde zich bijvoorbeeld aan het gedrag van Noa Lang.

“Er lopen wel wat jongens met ‘maniertjes’ rond bij Club Brugge”, merkte Verheyen op in de studio van Proximus Sports. Hij verwees daarmee naar Noa Lang, die bij zijn wissel zijn ongenoegen uitte. “En dan heb je het volgens mij nog altijd niet begrepen”, benadrukte Verheyen.

De analist kan het niet begrijpen dat Lang, daags na de verbanning van Emmanuel Dennis, zo reageerde bij zijn vervanging. “Als je op Champions League-niveau zo wordt weggespeeld en je gaat naar de kant zoals Lang dat doet… Tja, dat zijn dingen waarmee je eigenlijk zegt ‘Ik vind mezelf wel heel goed’.”

"Gewoon gaan douchen"

“Als je de wedstrijd tegen Dortmund dan bekijkt en de spelers van Club Brugge raken geen knikker… Dan moet je als Lang zijnde rustig van dat veld komen en je misschien gewoon gaan douchen”, besloot Verheyen.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  sport  I  voetbal