‘Gefrustreerde Michel Vlap heeft het gehad met Vincent Kompany’ Sport
Sport

‘Gefrustreerde Michel Vlap heeft het gehad met Vincent Kompany’

‘Gefrustreerde Michel Vlap heeft het gehad met Vincent Kompany’

RSC Anderlecht betaalde in de zomer van 2019 zo'n 7 miljoen euro voor Michel Vlap (23). De Nederlander moest en zou de nieuwe draaischijf van de Brusselse club worden, maar niets is minder waar. Dit seizoen zakt Vlap steeds verder weg.

Ondanks zijn 10 doelpunten vorig seizoen, kon Vlap zich nooit écht doorzetten bij Anderlecht. Dit seizoen komt de middenvelder nog nauwelijks in actie. En dat zint hem duidelijk niet.

Het Nieuwsblad weet dat Vlap niet te spreken is over zijn bankzittersstatuut bij RSCA. "Sommige jongens vinden dat ze minder kansen krijgen dan beloofd", schrijft de krant. Eén van die spelers is dus Vlap.

Grotere bijdrage

De Nederlander heeft het gehad met de beslissingen van trainer Vincent Kompany en wil vaker aan spelen toekomen."Hij vindt dat hij ­- ondanks eerdere gemiste kansen - een grotere bijdrage kan leveren", weet Het Nieuwsblad. Het is maar de vraag hoe lang Vlap de situatie nog aankijkt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws