Slecht nieuws over Jens Dendoncker Buitenland
Buitenland

Slecht nieuws over Jens Dendoncker

Slecht nieuws over Jens Dendoncker

Komiek en presentator Jens Dendoncker ligt nog steeds in het ziekenhuis. Dat schrijft Het Nieuwsblad zaterdag. Hij werd vorige week vrijdag opgenomen.

Jens Dendoncker werd vorige week vrijdag in het ziekenhuis opgenomen en kon dus ook niet aanwezig zijn bij enkele opnames voor Rode Neuzen Dag. “Het klopt inderdaad dat Jens is opgenomen in het ziekenhuis”, meldde Anja Peleman, woordvoerster van VTM, toen. “Zoals iedereen weet lijdt Jens aan de ziekte van Ménière en epilepsie. We laten de dokters nu in alle rust hun werk doen en duimen voor een spoedig herstel."

“Ik ga goed om met mijn epilepsie, maar ik besef ook dat ik in een luxepositie zit wat betreft mijn job”, zei Jens eerder al op Radio 2 over zijn aandoening. Dat hij hierdoor bepaalde dingen – zoals autorijden – moet laten, vond hij wegens het risico heel logisch. “Ik neem ook nooit een lift als ik alleen ben en moet opletten met hoogtes en op straat. Veel kleine dingen houden plots een groot risico in."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws