Erik Van Looy over Martine Tanghe: "Mensen geloven het niet als ik dat vertel” Buitenland
Buitenland

Erik Van Looy over Martine Tanghe: "Mensen geloven het niet als ik dat vertel”

Erik Van Looy over Martine Tanghe: "Mensen geloven het niet als ik dat vertel”

Maandagavond zal Martine Tanghe voor de allerlaatste keer ‘Het Journaal’ op Eén voorzitten. Na een carrière van meer dan 30 jaar gaat het legendarische nieuwsanker van de VRT op pensioen.

De mediacarrière van Martine Tanghe begon al in 1978, maar in al die jaren heeft ze zich nooit gedragen als een BV zoals we die vandaag kennen. Zo verscheen ze amper in talkshows en liet ze zich niet meer dan een enkele keer verleiden om mee te doen aan een entertainende quiz. Dat is alweer geleden van 2006, toen ze deelnam aan 'De Slimste Mens'.

Vol ongeloof

“Als je mensen vandaag vertelt dat ze heeft meegedaan, reageren ze vol ongeloof”, zegt Erik Van Looy in Het Nieuwsblad. “Alsof God zelf heeft deelgenomen. Ik geloof het zelf bijna niet meer. De slimste mens is ze niet geworden, maar ze was misschien wel de slimste mens die ooit heeft deelgenomen. Ik heb haar dit jaar opnieuw gevraagd, maar dat zag ze niet zitten", aldus de presentator.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws