De Boeck is woest: "Dit is waanzin, een echte schande" Sport
Sport

De Boeck is woest: "Dit is waanzin, een echte schande"

De Boeck is woest: "Dit is waanzin, een echte schande"

Glen De Boeck, de coach van KV Kortrijk, haalt zwaar uit naar Ivan Santini. De aanvaller van RSC Anderlecht deelde al meerdere elleboogstoten uit, maar aan Lokeren-speler Bambo Diaby deelde hij zelfs een slag uit.

"Ik vind het ongelofelijk, ja. Met hoe meer mensen men beslissingen neemt, hoe minder verantwoordelijkheid er gepakt wordt", aldus De Boeck in Het Laatste Nieuws. "Je kan dat niet niét gezien hebben. Dat de scheidsrechtersbaas achteraf zegt dat het rood had moeten zijn? Natúúrlijk moest het rood zijn! Laszlo Bölöni krijgt een paar weken geleden een boete van 5.000 euro omdat hij kritiek uitte op de scheidsrechters. Gaan ze die scheidsrechter nu ook beboeten? (op dreef) Ik vind dat echt waanzin."

"In eender welke sport: basketbal, volleybal, zelfs wielrennen... Als er morgen in de koers iemand naar een ander slaat: hop, die wordt direct uit koers gepakt. In elke sport vlieg je buiten als je dat doet. Ik vind dat echt schandalig. De strafmaat achteraf boeit mij zelfs niet. Het feit dat mijn ploeg het moment ontnomen is om 55 minuten tegen 10 man te spelen: dat is veel erger voor mij."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws