Anderlecht-speler maakt gehakt van Devroe en Vanhaezebrouck Sport
Sport

Anderlecht-speler maakt gehakt van Devroe en Vanhaezebrouck

Anderlecht-speler maakt gehakt van Devroe en Vanhaezebrouck

Ivan Obradovic is terug onder Fred Rutten. Onder Hein Vanhaezebrouck werd de linksback zelfs naar de B-kern verwezen.

"Het ergste was dat ik niet in de groep zat. Ik wist dat ik de ploeg iets kon bijbrengen, maar soms gaat het niet om kwaliteit. Ik dacht dat ik in januari naar een andere club zou gaan", vertelt Obradovic in Het Nieuwsblad.

"Ik had het gevoel dat die beslissing al voor de voorbereiding op het seizoen was genomen, al is me dat niet zo letterlijk gezegd", gaat de Serviër verder. "Alles begon bij Luc Devroe ( begin dit seizoen nog sportief directeur, nvdr.). Met hem nam de club afscheid van elf spelers en ook mij wilden ze niet meer. Ze wilden iets nieuws, iets fris."

"Sinds het begin van de voorbereiding werd ik apart behandeld. Ik trainde de hele maand juli en augustus met vijf andere spelers. Dat is niet makkelijk om gemotiveerd te blijven.”

Boomerang

Devroe en Vanhaezebrouck zijn intussen echter weg. "Niemand had kunnen voorzien dat ze beiden na zo'n korte periode weg zouden zijn. Maar de manier waarop ze mij behandeld hebben, kwam als een boomerang terug in hun gezicht", klinkt het behoorlijk revancherend bij Obradovic.

"Ik ben blijven werken en daarom overkomen mij nu weer goede zaken. Fred Rutten heeft iets nieuws gebracht en praat met de spelers, iets wat de vorige coach niet deed."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws