Genk-fans bezorgen Pozuelo ijskoude douche bij afscheid Sport
Sport

Genk-fans bezorgen Pozuelo ijskoude douche bij afscheid

Genk-fans bezorgen Pozuelo ijskoude douche bij afscheid

Zondagavond neemt KRC Genk afscheid van Alejandro Pozuelo in de Luminus Arena. Het wordt er immers zijn laatste optreden. Pozuelo verhuist na de reguliere competitie naar Toronto FC.

Toch hoeft Pozuelo geen mooi afscheid te verwachten. "Ik zie niet in waarom wij iets speciaals zouden moeten voorzien", zegt coach Philippe Clement in Het Laatste Nieuws. "Het is ook niet zijn laatste match. Het is zeker niet het moment voor een of andere afscheidstournee.

"De focus ligt op punten pakken en goed voetbal brengen. Racing Genk kan zondagavond voor het eerst sinds de invoering van de play-offs de reguliere competitie als winnaar afsluiten."

"Het is zeker niet het moment voor een afscheidstournee"

De supporters zullen helemaal niks voorzien. "Er worden geen grote acties gepland", zegt OSV-verantwoordelijke Rudy Claessens. "Wij gaan het supportershart van iedereen de vrije loop laten. Fluiten of applaudisseren, iedereen is vrij om te doen wat hij of zij wil."

"Maar het spreekt voor zich dat Pozuelo geen bloemen hoeft te verwachten van de fans. Hij is de enige winnaar in dit verhaal, hij heeft gekregen wat hij wou. Meer woorden moeten wij er als supporters ook niet meer aan vuil maken."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws