Positie van Kompany ter discussie bij Anderlecht: “Dat is heel duidelijk” Sport
Sport

Positie van Kompany ter discussie bij Anderlecht: “Dat is heel duidelijk”

Positie van Kompany ter discussie bij Anderlecht: “Dat is heel duidelijk”

Vincent Kompany heeft het moeilijk in zijn eerste seizoen als hoofdcoach van RSC Anderlecht. De resultaten blijven uit en het spel is lang niet altijd geweldig. Bij de paars-witte fans staat de positie van Kompany zelfs ter discussie.

De fans lieten zich door middel van spandoeken al meermaals horen en uitten hun ongenoegen “De druk is zeker aanwezig in de groep, maar zelf voel ik daar niet heel veel van", reageert Kompany bij Het Nieuwsblad. "Gelukkig heb ik daar nooit veel last van gehad."

"Ik probeer wel om zelf zo veel mogelijkheid verantwoordelijkheid te nemen, om de druk weg te houden bij de spelers. En de reactie van de fans begrijp ik, meer nog: ik steun ze. We voelen dezelfde frustratie als de supporters. Op Anderlecht zal het nooit rustig zijn zolang er niet gewonnen wordt.”

"Dat is heel duidelijk"

Tegen Zulte Waregem is het van moeten, wil Kompany de supporters kunnen sussen en de druk weghouden. “Ik blijf de nadruk leggen op intensiteit. Het moet voor iedereen duidelijk zijn dat we willen winnen en dat moeten we uiteindelijk ook gewoon doen. Ik wil laten zien dat we niet alleen talent hebben, maar ook wedstrijden kunnen afmaken.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws