Zaterdag 5 December 2020 - 07:25   I   Foto: VIER  I   door Redactie

Wesley Sonck over dochter Amy: "Al die smeerlapperij krijg ik er dus bij, hé"

Wesley Sonck over dochter Amy:

Wesley Sonck zat deze week twee keer in 'De Slimste Mens ter Wereld'. De joviale ex-Rode Duivel kende een korte maar krachtige passage in de populaire quiz. Donderdagavond ging het ook vooral over zijn dochter Amy.

“Dat mijn dochter Amy steeds bekender wordt? Ze heeft 100.000 volgers op Instagram. Ik heb het daar soms wel moeilijk mee, eerlijk gezegd”, gaf Sonck toe in De Slimste Mens ter Wereld.

Jurylid Rik Verheye liet het niet na om Sonck meteen te treiteren. “Je dochter heeft 100.000 volgers op Instagram en evenveel bikini’s. Dat heb ik allemaal al gezien. Maar als ik met je dochter de koffer in zou duiken, zou ik je altijd eerst even bellen, hoor”, lachte Verheye.

Smeerlapperij

Papa Sonck lachte groen. “Kijk, Erik (Van Looy, nvdr.), dat soort smeerlapperij moet ik er dus allemaal bijnemen, hé. Of Amy veel reacties krijgt van voetballers? Ja, eigenlijk wel”, ging de gewezen Rode Duivel verder.

“Ik heb altijd tegen haar gezegd, dat als ze naar huis komt met een shotter, hij dan wel beter moet zijn dan mij. Of ik die voetballers niet probeer buiten te houden? Neen. Als je zoiets probeert tegen te houden, dan lukt het zeker niet.”

Lelijke voeten

Later in het programma kon ook dat andere jurylid, Jeroom, het niet laten om Sonck op stang te jagen. Toen Erik Van Looy aan Sonck vroeg had of hij mooie voeten heeft, zag Jeroom zijn moment gekomen: “Wesley heeft lelijke voeten, maar wel een hele mooie dochter”, lachte de komiek. Sonck dacht er duidelijk het zijne van.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Wesley Sonck  I  Amy Sonck  I  sport  I  voetbal  I  shownieuws  I  n365