Coucke met rug tegen de muur: "Tegen die tijd is Anderlecht gegarandeerd failliet" Sport
Sport

Coucke met rug tegen de muur: "Tegen die tijd is Anderlecht gegarandeerd failliet"

Coucke met rug tegen de muur: "Tegen die tijd is Anderlecht gegarandeerd failliet"

RSC Anderlecht wil opnieuw naar de top, maar de weg is nog lang. De prestaties van paars-wit vallen tegen, net als de jaarrekeningen. Columnist Hugo Camps is dan ook scherp voor RSCA en trainer Vincent Kompany.

"Vincent Kompany heeft bij Anderlecht minstens vijf spelers zien lopen die op het WK van 2030 het mooie weer zullen maken. Het is een naïeve gedachte waar niemand beter van wordt," steekt Camps in Het Laatste Nieuws van wal.

Camps zet Marc Coucke en co met de rug tegen de muur met enkele rake uitspraken. "In 2030 wordt misschien alleen nog veteranenvoetbal in de hemel gespeeld. De mensheid kan zomaar door Covid-19 zijn uitgeroeid. Tegen die tijd is Anderlecht gegarandeerd failliet", gaat Camps verder.

"Zo ongepast"

Ook Kompany krijgt nog een serieuze veeg uit de pan: "En waar zou Kompany in 2030 zitten? Op een golfresort in Dubai met een therapeut die het jicht uit zijn lijf ranselt? Van The Prince zal niet veel overblijven."

"Ook daarom was het zo ongepast dat de coach van Anderlecht de verre toekomst inriep om het wekelijkse geknoei van paars-wit goed te praten. Voetbal is hier en nu en niet een mooie boomgaard die over tien jaar in bloei zal staan. Dus bespaar ons uw visioenen, mijnheer, train de stenen uit de grond en win."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws