Zaterdag 5 December 2020 - 14:20   I   Foto: Daily Mail  I   door Redactie

Gasten van seksfeestje in Brussel met Europarlementslid probeerden broek van agenten uit te trekken: "Dachten dat ze deel uitmaakten van de orgie"

Gasten van seksfeestje in Brussel met Europarlementslid probeerden broek van agenten uit te trekken:

Gasten die aanwezig waren op het seksfeestje in Brussel waar Hongaars Europarlementslid Jozsef Szajer werd betrapt op het overtreden van lockdown-regels, dachten dat de politie die arriveerde om het feest uit elkaar te beëindigen deel uitmaakte van het hele gebeuren. Dat vertelt de 29-jarige organisator van het seksfeest.

David Manzheley vertelde dat enkele van de 30 mannelijke gasten "hadden geprobeerd de broek van de politieagenten open te ritsen omdat ze dachten dat de inval deel uitmaakte van de orgie". Het seksfeestje speelde zich vorige week vrijdag af in zijn appartement in Brussel.

Onder de gasten van Manzheley bevonden zich het Hongaarse EP-lid Jozsef Szajer, een getrouwde conservatieve politicus. Hij probeerde te ontsnappen via een raam, toen de politie arriveerde.

Ontslag

Szajer bood zijn excuses aan en nam woensdag ontslag bij de nationalistische Fidesz-partij na een berisping van de Hongaarse premier Viktor Orban, die de acties van het Europees Parlement 'onverdedigbaar' noemde.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Seskfeest  I  Brussel  I  Jozsef Szajer