Erika Vlieghe: "Van één jaar een vreemde Kerstmis is nog niemand doodgegaan" Royalty
Royalty

Erika Vlieghe: "Van één jaar een vreemde Kerstmis is nog niemand doodgegaan"

Erika Vlieghe: "Van één jaar een vreemde Kerstmis is nog niemand doodgegaan"

Volgens Erika Vlieghe is het ook geen goed idee om met de hele familie buiten te gaan zitten rond de vuurkorf met Kerstmis. Ze benadrukt het belang van kleine groepjes.

"Dat is te veel. Met vier mensen samen mag. Onze regering heeft er redenen voor om bij die vier mensen te blijven. Met hoe meer mensen dat je buiten bent, hoe moeilijker het is om afstand te houden", vertelt Vlieghe aan Radio 2.

"Als een vuurkorf mag op een openbaar domein of in het park én maximaal met vier, dan mag dat. Dat kan je proberen te doen. Maar ook dan, hou voldoende afstand. Maar doe het niet met 30, want die afstand kan je niet houden."

Vlieghe benadrukt dat we deze Kerstmis even op onze tanden moeten bijten. "Doe het nu even in kleine groepjes. Van één jaar een vreemde Kerstmis is nog niet niemand doodgegaan, maar van met teveel bij elkaar zitten dus wél al. Hou dat in je achterhoofd."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws