Meghan Markle zorgt opnieuw voor ophef: “Iedereen ziet dit nu in van haar” Buitenland
Buitenland

Meghan Markle zorgt opnieuw voor ophef: “Iedereen ziet dit nu in van haar”

Meghan Markle zorgt opnieuw voor ophef: “Iedereen ziet dit nu in van haar”

Enkele weken geleden kwam Meghan Markle naar buiten met het verschrikkelijke nieuws dat zij en haar man, prins Harry, afgelopen zomer een miskraam hebben gehad. In een emotioneel essay dat verscheen in The New York Times beschreef ze deze nare ervaring.

Niet verwonderlijk dat de 'moedige' Meghan achteraf enorm veel lovende commentaren kreeg uit zowat alle wereldhoeken. Maar ook nu ontsnapt de hertogin van Sussex niet aan de nodige kritiek. Sommigen spreken dan ook niet van een daad van moed, maar eerder van eigenbelang.

“Meghans getuigenis is er gekomen op advies van hun public relations-dame Christine Schirmer”, klinkt het in Engeland. “Want op deze manier toont Meghan dat ze geen ongenaakbaar, ongevoelig monster is. Meghan doet iedereen inzien dat zij ook maar een ‘gewone’ vrouw is die tegenslagen kan kennen. En dat ook zij soms steun nodig heeft."

“Natuurlijk blijft die miskraam een heel trieste ervaring voor Meghan en Harry", aldus een Brits expert. “Maar het valt niet uit te sluiten dat dit in de eerste plaats kadert in een uitgekiend charme-offensief. Ja, dat zou best wel kunnen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws